Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7:00-15:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
14.12.2022
Obsluha a práce na elektrických zařízeních pro poučené osoby
Máme pro vás nový e-learningový kurz! Obsluha a práce na elektrických zařízeních pro poučené osoby. Splňuje všechny požadavky nařízení vlády č. 194/2... číst celé
25.04.2022
STÁTNÍ SPRÁVA - nový e-learning pro úřady!
Připravili jsme pro Vás další oborově zaměřený e-learning, který obsahuje  2 samostatná školení: BOZP pro pracovníky státní správy, požá... číst celé
08.07.2021
Nový e-learningový kurz: Práce ve výškách - žebříky a schůdky.
Školení Vás seznámí se zásadami bezpečné práce ve výškách při používání žebříků a schůdků na vnitřních pracovištích. Více informací. Obsah: Rizi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. E-learning ZAMĚSTNANCI
  3. E-LEARNING Hygienické minimum

E-LEARNING Hygienické minimum

  • Novinka
  • Doprava ZDARMA

Toto školení je určeno pro seznámení s problematikou. Je cíleno na pracovníky potravinářských prodejen, stravovacích služeb a dalších profesí, při kte... celý popis
Dostupnost
Skladem
182 Kč
150 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

Toto školení je určeno pro seznámení s problematikou. Je cíleno na pracovníky potravinářských prodejen, stravovacích služeb a dalších profesí, při kterých přicházejí do styku s potravinami. Činnosti epidemiologicky závažné, mezi které patří práce, manipulace a přeprava potravin obnášejí závažná rizika a mezi tyto činnosti patří:

  • provozování stravovacích služeb,
  • výroba potravin,
  • uvádění potravin do oběhu,
  • výroba kosmetických prostředků,
  • provozování úpraven vod,
  • provozování holičství, kadeřnictví, pedikúry, manikúry, kosmetických, masérských, regeneračních nebo rekondičních služeb, provozování živnosti, při níž je porušována integrita kůže a ve které se používají k péči o tělo speciální přístroje).

Školení obsahuje tyto lekce:

  • zdravotní způsobilost,
  • rizika,
  • zásady provozní hygieny,
  • zásady osobní hygieny,
  • sanitace,
  • alimentární infekce,
  • kontaminace,
  • salmonelóza,
  • kampylobakterióza a
  • virová hepatitida E.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Divišova 235 
530 03
Pardubice

Reference
Nemáme potřebu ukazovat čísla spokojených zákazníků ani loga našich klientů a partnerů.
Pojďte s námi řešit Vaše BOZP a PO a my Vás přesvědčíme, že jsme nejlepší.
Kontakty
Romana Rajdlová, Iveta Formánková
(Po-Pá, 7:00-15:30 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz